Elfsborg

Race:  Elf
Coach:  BrödernaOsem
Description
Den legendomspunna alvstaden Elfsborg i det magiska landet Borous har ett alldeles eget lag i svart och gult. Ett lag man bara måste älska.

 
Elfsborg team badge
Bulletin board from the coach
Dec. 8th, 2016 - old news
God tvåa
Elfsborg blev god tvåa efter att ha besegrats i finalen i Naggaroth. Odöingarna började skakigt och fick panik av flinka blitzers. Snart sprang så Dlofar för en TD men varulvarna repade mod och tog kontroll över matchen. Logan Brickskull visste hur alla alver skulle knuffas runt. Välförtjänt titel till Helloween Horrors som gjort en stark säsong. Tre dödsfall i Elfsborg men Bibbi fortsätter i Horrors, för det blev hon matchens lirare.
- BrödernaOsem
 
 
Oct. 30th, 2016 - old news
Finalister
Efter en svettig match kunde Larimar Latex på övertid slänga iväg en långbomb till Legolars som avgjorde.

Matchen var hård, ful och härlig. Elfsborg anföl men blev helt utspelade i första. Dock steg Alaya fram gång på gång och blitzade ner orker. En ggång så bra att Dolfar kunde knycka bollen och slänga den ända till Larimar som gömt sig längre bort än orkbenen nådde. Trots det kvittering efter en heroisk insats av Gobo. Gobo skulle dock spela huvudrollen även i andra halvlek. Efter att långsamt avancerat med boll i orkbox sprang han lös och skulle på egen hand rusa igenom alvförsvaret men föll.

Förlängning, alverna vinner likt finalen i våras slantsinglingen och resten är historia. Alaya Virvelvind utsågs välförtjänt till matchens lirare. Nu vankas stora finalen.
- BrödernaOsem
 
 
Oct. 29th, 2016 - old news
Semin hägrar
Elfsborg laddar inför cups em i i naggaroth open. Revanschsugna o aggressiva Backstreet bullies står för motståndet. Spikepokalen stals rakt framför orktrynet och nu gäller det att alver är kvicka i fötterna och har nerver av stål för drabbningen blir hård.
- BrödernaOsem
 
 
Sep. 14th, 2016 - old news
Kvartsvinst i cupen
Elfsborg var rejält taggade efter den oväntade spikevinsten i våras. Eldril, prinsen och trollkarlen var inhyrda. Armed White Rose började boll men Graf von Stauffenberg ställde det till det för sig och stod på näsan. Alverna stormade på och Mitsa Månstråle får sånär upp bollen. Lite trassel o stress senare har orcerna kontroll men då bränner trollkarlen av en raket och bollen ligger fri för Mitsa att slänga vidare till en förvånad Salli Veja som tokrusade in sin första TD i sin allra första match. Nästa avspark och den är lika lyckosam för alverna. Orcerna fångar upp men hinner inte bygga ihop försvaret och Larimar lyckas slå loss bollen och fångar den dessutom. Nu blir det stress och panik i försvaret och till slut lyckas Larimar sätta dit två noll.

I andra halvlek börjar Elfsborg och gör sånär tre noll men Larimar tappar passen. Nu är orcerna frustrerade och slår ut alla alver på plan. Dock räcker inte tiden till för mer än ett reduceringsmål. 2-1 efter att Elfsborg gjort sin bästa halvlek någonsin.

Prinsen och Eldril var bra men utmärkte sig inte mot övriga kollektivet. Alver är alver och lagets styrka är att alla är mer eller mindre stjärnspelare.

Nu ska laget värva linjespelare. Inte minst sedan Salli Vejas syster Akvi Leja tvingats avsluta den en match korta karriären pga skador.
- BrödernaOsem
 
 
 
Tournaments played:
Spike, Naggaroth Open
Trophies won:
Spike! Trophy: Spike

  go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League