Avatars of outer space

Race:  Dark Elf
Coach:  BrödernaOsem
Description

 
Avatars of outer space team badge
Bulletin board from the coach
Apr. 21st, 2016 - old news
Avatarerna tackar
sin medtävlande och sin bortskämda publik. Avatarerna skyfflade hem segern mot AWR i finalen efter att laget gjort en stabil kollektiv insats. Hubris gjorde bra ifrån sig och Hallelujah Harlequin och Lady Stardust blev kvällens målgörare. Laget skopar hem titeln och ger sig iväg mot kosmos utmarker för att försöka ta reda vilken stjärna Aniara nu befinner sig sedan densamma strök med i finalen.
- BrödernaOsem
 
 
Mar. 1st, 2016 - old news
Semiseger i cupen
Semiseger i cupen och avatarerna har guldvittring. 3-1 slutade matchen.

Lizzard Blizzard visade sig lite primitivare under matchen och värst var Krox. Denne usling till krokodil börjar med att sätta sig och vid mittcirkeln för att öppna kloaken. Det duger inte mot alver som rinner igenom som sand i ett timglas. Nu hade Sure huvet på skaft och vräkte ner en övermodig Hallelujah som trasslade till det för sitt lag flera gånger. Men skinkarna hade ingen bra dag och fick inte upp bollen och Dick Spacejumper kunde sätta ledningen.

Sarre tar lyra härnäst efter att bollen studsat av plan via en goblinflygare i skyn. Sånt gillar publiken som tog emot den störtande galningen med ett kok stryk.
Nu avancerar ödlorna. Hubris lyckas göra ner Sarre (nej inte som Krox skulle gjort) men di småe är på det igen och har bollen. Snart får Hubris hybris och blockar ut sig själv ur matchen. En lucka uppstår och Sarre ska bara ta något extra steg och.......ligger snart med svansen som en knut runt sig själv. Hallelujah dansar upp bollen till Aniara som sätter 2-0.

Efter paus skärper ödlorna till sig. Återigen berövas Sarre bollen och får bita i gräset men Hallelujah ställer till det och snubblar ut i sjukstugan och lämnar ett läge för en elegant skinkpass till 1-2. Nu har ett nästan fulltaligt avatarerna boll och skinkarna blir så trötta att de flesta ligger o flämtar i skuggan. Avatarerna trixar sig framåt och Buddy Starscraper kan slå in slutresultatet 3-1.

Och hur gick det för Vulgo Vortex undrar alla. Jo kraken lyckades hålla sig på plan hela matchen. Tyvärr var han morgontrött och tog fel vapen. Med butterickskniven kunde han inte åsamka någon skada. Men Vulgo är uppvärmd inför kommande drabbningar.
- BrödernaOsem
 
 
Feb. 11th, 2016 - old news
Värvning
Ur universums svartaste hål krälar detta interstellära rymdkräk. Alla lyckligt ovetande fienders skräck vore att inse att det är samma klonade skitstövel som böjer tid och rum för att återvända med än mer djävulskap på plan. Ur rymdskeppet stiger åter
......Vulgo Vortex-------
- BrödernaOsem
 
 
Feb. 7th, 2016 - old news
Seger i kvarten
Kvarten mot Cutlery och det var dags för avatarerna att borsta av stjärndammet. Rymddivorna började dock darrigt med att bli avlurade på all sin rutin av en mystisk jord(ärts)kock. Snart misslyckades första bästa handräckning av bollen och en stor del av halvleken blev en enda gröt. Framåt slutet av halvleken tryckte dock Dick Spacejumper in sin och matchens första TD. I andra halvlek avancerar Horzor med boll men låååångsamt. Ett av träden hann växa fast på vägen. Men plötsligt kikar den lille storstjärnan på klockan och får eld i baken liksom hela hans återstående lag. De rusar, duckar, hoppar och trollar sig rakt igenom alvernas försvar varenda en (undantaget den fastvuxne). Gaga Galax får till en tackling men Horzor skrattar honom rakt i ägghuvudet. Ett lika sedan H dansat in kvitteringen. Nu blir det dags för Hallelujah att ta större plats. Med boll och blixt och dunder plöjer hon genom hobrankerna. Den kosmiska strålningen från Hallelujah är så stark att den räcker hela vägen till end zone. Inte ens den storspelande Horzor som kommer flygande kan rubba stjärnan som retfullt backar in i mål när hon blitzas. Sekunder återstår samtidigt som starka vindar blåser upp. Ett vajande träd i vinden tar sats och hivar iväg Horzor som spänner ut sin kappa och glidflyger fram och tillbaka över plan för att landa exakt där han avsåg. Med ett grin sätter han fart mot end zone men inte bättre än att han faller på ett av de allra sista stegen. Det blev Horzor och Hallelujah som var planens två stora så som alla hoppades och ville se. Avatarerna var strået vassare men de fick tufft motstånd av ett Cutlery som aldrig ger upp.
- BrödernaOsem
 
 
 
Tournaments played:
F.A Cup
Trophies won:
F.A Cup Chalice: F.A Cup

  go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League