Amazing Gaze

Race:  Vampire
Coach:  BrödernaOsem
Description
Amazing Gaze, how sweet the sound, that saved a wretch like me. I once was lost but now am found, was blind, but now I see.

A Gaze that taught my heart to fear. And Gaze, my fears relieved. How precious did that Gaze appear The hour I first believed.

The Lord has promised good to me. His word my hope secures.
He will my shield and portion be, As long as life endures.

Yes, when this flesh and heart shall fail,
And mortal life shall cease,
I shall possess within the veil,
A life of joy and peace.

 
Amazing Gaze team badge
Bulletin board from the coach
Nov. 27th, 2015 - old news
Cupfinalförlust
En fantastisk inramning på kvällens final. Publiken var med de knappa favoriterna Amazing Gaze, och amazonerna lät dem också börja boll med solen i ögonen...

Samtidigt som Jägermeister tar lyra på sparken blitzar Hyndla ner Wolfenstein och amazonerna stormar in på Amazings planhalva. Vad är nu detta? Wolfenstein blir nervös och biter en träl, Mannerheim likaså. Jägern avancerar men utan tillräcklig support. Snart är han omringad och blir nerslagen, kommer upp tar tillbaka bollen men blir åter nerslagen. Amazonerna kommer loss med bollen och Jägern lyckas bara knuffa den tvålhala kvinnan som vigt slank iväg till ett ledningsmål. Ny start och vampyrerna skärper sig. De avancerar på vänsterkanten och med lite tur o skicklighet lyckas Jägern med boll och Mannerheim bryta igenom för en TD. Försvaret vill sig inte för amazonerna och Jägermeister kvitterar.

Om amazonerna hållit igen på smockorna i första så hade de desto felr att dela ut så snart andra halvlek blåstes igång. Fyra sekunder senare ligger tre trälar i skadebåset. Den fjärde sekunden foulas Wolfenstein och dör i samma stund den sanna döden. Varken apo eller regen kunde ändra på det. Efter det backar de få kvarvarande spelarna sakta hemåt medan domedöttrarna avancerar. Snart foulas Jägern ut och de sex små laxarna som är kvar sitter fast i i sin laxask. En liten öppning kom när Mannerheim hypnotiserade en amazon men det ville sig inte bättre än att brottarträlen stod på näsan framför bollhållaren. Därpå springer hon lätt och ledigt in avgörandet.

Tre av fyra vampyrer i sjukstugan, då vinner vampyrerna inga matcher. Matchen avgjordes som sagt med gammalt hederligt våld redan i början av andra halvlek. Döttrarnas två välriktade fouls gjorde sitt till. Vampyrlaget har till slut förlorat sin första match och tvingas lyfta på hatten för sina överkvinnor som visade sig vara bästa laget och värdiga första cupvinnare någonsin i Rage.
- BrödernaOsem
 
 
Nov. 23rd, 2015 - old news
Cupfinal vankas
Finalmotståndarna och kometlaget Daughters of Doom räcker gladeligen fingret åt Wilhelm. Här får Amazing Gaze jobba för egen maskin eftersom handikappet går till döttrarna. Dock väntas inga värstingspelare komma in i matchen. Jägermeister och Otto har bägge nyckelroller hos vampyrerna. De två brottarna kan också bli viktiga. Det är två resurseffektiva lag som möts. Båda lagen maximerar på ett bra sätt vad som går att få ut till ett lågt tv.

Mycket kommer att avgöras i slagsmålen. Så länge ingetdera laget har numerärt överläge lär kampen förbli jämn. Amazing har en något större trupp medan domedöttrarna har högre genomsnittskapacitet på de sina. Lagen är lika snabba/långsamma och det vampyrerna har i styrka har även Hyndla och Gamayun. Men bara ett lag kan hypnotisera.

Det lär bli en hård jämn historia. På onsdag smäller det. Första cupen i Rages historia ska avgöras.

Amazing Gaze - Minorsegrarna som prompt vägrar att förlora en enda match.
Daughters of Doom - Kometlaget som överträffat alla förväntningar och som växer sig starkare för varje match.
- BrödernaOsem
 
 
 
Tournaments played:
Orcidas Cup, Aerial Open
Trophies won:
Aerial Circlet Award: Aerial Open

  
go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League