Old Bulletins

Old bulletin board
Nov. 22nd, 2016
Motvind mot Orceborg
De hårdhudade orceborgarna inledde matchen med att slå några rosa gula o blå och sedan fick Wind of Change kämpa i motvind resten av kvällen. Och inte saknades lägen för Framför allt herr Snappergrit att avgöra men alla pink horrorfingrar räcker inte för att räkna gångerna han blev stoppad trots att han såg ut att ha sin TD i hamn. Mad Master fick slita ont i försvaret och Happy Horror stod för en enastående passning som räddae nollan i halvlek. I andra började ett decimerat fågellag boll. Orcerna tjuvstartade men alltför många sprang på bollen och det höll på att straffa sig. Men vindarna ville inte kaoslagets väg utan bollen föll åter i gröna händer. Matchen var inte över förrän Snappergrit föll på det berömda allra sista extrasteget. Orceborg var det bättre laget, inte tu tal om annat, men Wind of Change ska ha en liten tapperhetsmedalj för att de desperat lyckades hålla nollan. Nu väntas slutspel för bägge lagen som inte imponerade denna kväll.
- BrödernaOsem
 
 
Nov. 7th, 2016
Förändringens vindar
blåser som vanligt över laget. Bort blåser nummer tio Harkaton Hex och det ryktas att densamme rent av byter kaosgud! In kommer Onigo, ännu en guldfågel att tampas med. Vidare har tretton Golgata tappat sitt storkhuvud för sista gången. Gamnacken hänger dock där den ska. Imorgon match mot Reikland och ingen vet var de har Wind of Change, allra minst de själva.
- BrödernaOsem
 
 
Sep. 16th, 2016
Två två mot orcer
Wind of change river av en tempofylld tvåtvåföreställning mot Orclahoma som fick jobba orchäcken av sig för att få åka hem med en poäng. Ripper jobbade bra och hårt, liksom nyvärvade trollet. Men hård var också Krax som spred skräck och kaos omkring sig. Ripper och Krax hade några våldsamma drabbningar.
Kaosvindarna blåste tidigt in ett noll. Kvitteringen kom precis innan halvlek. I andra halvlek börjar Orclahoma boll men en lurig kick och en blitz ställer orcerna helt som gråtande ser sig omsprungna av pink horrors. Lord Krax kacklade i högan sky medan en pink horror satte in en ny ledningstd. Nu blir det stress och panik hos orcerna som en sista gång tar sig samman. Lord Krax stormar mot bollhållaren men just när monstret ska till att bitas trampar den stora kråkan sig på tårna och faller. Orcerna rusar och snubblar även. Tur för dem att den lille goblinen kunde reda upp situationen kvittera det sista som sker i matchen.

En trevlig spännande match där Wind of Change emellanåt briljerade, emellanåt skämde ut sig. Som det brukar med andra ord. Publiken var nöjd med bägge lag.
- BrödernaOsem
 
 
Sep. 2nd, 2016
Max & Krax i premiären
Premiären gick mot Apocalyptic Abomination. Snuskiga typer sades det men kaosmonstren visade sig inte alls tycka dem frånstötande utan brottade försiktigt och ömt ner snuskmonstren gång på gång. Undantaget anabola kråkan Lord Krax som i försvaret direkt stångade ut Glööouurp i skadebåset. Sedan kraxade Krax i högan sky en lång stund innan lorden stormade vidare rakt på Max som dittills hade en dålig dag med sågen. Men just som Krax flög in i honom gick sågen igång. Gyllene fjädrar yrde över hela plan när de brakade ihop. Sjukvårdarna fick släpa ut Max och Krax åt varsitt håll. Publiken skrek av förtjusning.

I övrigt visade ett hetlevrat Wind of change framfötterna i premiären som vanns med två noll. Glööoourp fick som tröst in en riktig sinkadus på en rosa fuling i slutsekund. Matchens lirare i AA blev Oscar och i WoC Marduk som stod fast som en klippa matchen igenom.

Tzeentch firade för övrigt segern för laget genom att förvandla vinstpengarna till äppelskruttar.
- BrödernaOsem
 
 
Aug. 29th, 2016
Tzeentch krokga finger
pekade först mot Redjawz som första motståndare. Men den ständigt lynnige guden bytte riktning på sit finger som nu istället pekar på Apocalyptic Abdomination. Spelarna i Wind of change bara fortsätter att kraxa fram sina vansinnesskratt. Euphoria och Happy Pink är särskilt glada. Motståndarna då? ja coachen kan ju inte annat än darra inför tanken på att möta sin namne på plan.Vilken mardröm att bli besegrad av sig själv som nurgler i minatyrformat...
- BrödernaOsem
 
 
Aug. 29th, 2016
Fågelinfluensa och rosa skräck
Pink horror, rosa skräck finns det gott om i detta kaosfölje. Sladdriga armar, ben o klor kommer att jaga motståndarna. Här är några karaktärer att titta närmare på:

Lord Krax: Hur underbart är det inte för fansen att följa detta vidunder, ett urstarkt fågelmonster som frenetiskt hackar sig fram genom plan. Dum och galen men härligt brutal.

Marduk: Denne halte krigare är en stomme på mittfältet och har hittills gjort flest TD i laget. Nu är det dags att släppa fram sina rosa medspelare.

Champione: Hård som granit vid mittlinjen.

Laget kommer att få handskas med trollkarlar, mutor, fusk och stjärnspelare. Det ser de fram emot.
- BrödernaOsem
 
 
Aug. 15th, 2016
Dags för förändring
Wind of change gör debut i rage.

Laget är sprunget ur kaosguden Tzeentchs bestiarium. Galenskap och ständig förändring är utmärkande drag för guden, som ömsom ömkar sina undersåtar, ömkom vänder dem ryggen.

Laget klär sig traditionsenligt i blått, lila, gult och guld till gudens ära.
- BrödernaOsem
 
 
  logo
Wind of Change
Race:  Chaos
Coach:  BrödernaOsem


go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League