Old Bulletins

Old bulletin board
Oct. 1st, 2016
Motsatta siffror mot djupets Fasor
Mot Djupets Fasor log åter fru fortuna mot oss. Hon har verkligen tagit en skiftande inställning mot oss hittills, varannan match har hon låtit oss lyckas med i princip allt, i varannan har de flesta tärningslag gott emot oss. Vi valde att sparka bollen som vi vill göra, dels för att det ger bästa laguppställningen till att kunna stjäla en TD, dels för att man har bättre chans att ha kvar spelare till vårt oneturner-altarnativ T8 än T16 om motståndarna har en match där de bashar sönder oss.
DF avancerade upp för ena flanken och trodde de hade screenat av Stupsi med boll. Misstag, en GR sprang runt screenen till Stupsi, den andra sprang rakt igenom och KOade ut Stupsi. Vi tappade senare tillbaks bollen men bara tillfälligt och kunde göra mål i slutet av halvleken. I andra halvlek kunde vi enkelt spela på att vi stulit en TD
Vi vann casen med 5-0 och hade ofta ett spelarövertag. Det känns konstigt att spela så med Skaven. Man tänker som man brukar, men med färre motspelare har man råd att alltid övervärdera motståndaren, vilket ledet till att behöver svåra slag för att lyckas med något, och skulle de lyckas har man oftast en relativ enkel backup-plan.
18 kg cheddar har blivit offrad till Den Behornade för att han ska övertala Fru fortuna att sluta leka med oss.
- Daniel
 
 
Sep. 23rd, 2016
Förlust 1-3 mot starkt AWR
Matchen mot AWR gick som befarat, jag hade hoppats få bättre utdelning Det är tufft när man går upp mot ett gäng som alla är starkare och har någon djävla skill som gör att man inte vill blocka dem. Och att det jag har valt att prioritera bort är skills som skulle kunna lösa upp sådana lägen till förmån för skade och manövreringsskills ger mig inte mycket val när AWR får igång ångvälten. Sedan att jag snubblade på 2 oneturners, wizarden fizzlade och många av mina turnovers dessutom resulterade i skadade spelare gjorde ju inte saken bättre. AWR spelade smart, lät mig aldrig riktigt skärma av bollhållaren och fick tidigt i varje drive numerära överlägen vilket gjorde att jag bara hade ett få desperata försök att få ner bollhållaren.
2 taktiska blunder av mig. I turn 8, ställde jag en egen spelare utan större anledning i vägen för min oneturner, vilket gjorde att jag fick dodga genom en onödig tackleruta, vilket kostade rerollen, vsom jag hade behövt när när jag missade en GFI där Sure Feet redan använts. I slutet av matchen satte jag min wrestlelineman på linjen istället för inhyrde Glart, och givetvis blev han -ST
Smärtsam säker förlust 1-3. 1 död och en -ST linerat. Tur jag hade lite pengar i kassan och har så lågt TV så att SE inte kostar extra
- Daniel
 
 
Sep. 7th, 2016
5-2 till Strikers i råttderbyt.
Råttorna fick en flygande start i Dungeonbowl. I en oväntad och stor seger över Packråttorna sprang de 13 hem en förnedrande 5-2 vinst.

De 13 låter Packråttorna ta emot bollen och en bit in i anfallet trodde Hkord han var på säker väg till en TD, men några extrasteg och helt plötsligt var 3 av de mörkblå-lila ikapp och slog ner honom. De omringade bollen för att sedan säkert flytta upp bollen till dagens första TD-stöld. Packråttorna försökte sig på en oneturner men den fördömda målsnöret visade sig som sig bör. Och två turns senare stals den andra TDn. 2-0 i Paus.

De !3 börjar andra halvlek men Packet får perfekt defense. Greenglow har dock ställts upp för en oneturner och eftersom det helt plötsligt blev rätt svårforcerat på LOS finns inga andra bra val en än chansa på att han lyckas med det, vilket funkar. Packråttorna kontrar med en oneturner. De 13 försöker få lite mer tid att gå i sitt nästa anfall, men rattogren blitzar in i 4 tacklezones, men Dawnripper dansar lätt undan hans attacker. Att ha en ST6 prehensile tail bredvid sig är dock inte så roligt, så wizarden får hoppa in och zappa. Detta gör att en lucka kan skapas och Greenglow springer in 4-1 turn 12. Packråttorna har inget val än att göra en till one urner, men behöver fortfarande stjäla 2 TDs på 4 turns för att kvittera. En behornad gutterrunner får chansen till en entärningsblock mot bollhållarnen turn 14, men som oftast på Glenns tärningar den här matchen visades bara pilar och dödsskallar. Kantbyte, handovers, och 5-2 i turn 16. Sedan misslyckas packet med sitt sista oneturnerfösök.

En allt i allt lyckad dag då dödsskallar och ettor höll sig till Glenns tärningar och som vanligt alla mina gutterrunners gör alla TD:na.
- Daniel
 
 
  logo
Thirteenstrikers
Race:  Skaven
Coach:  Daniel


go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League