Old Bulletins

Old bulletin board
Nov. 3rd, 2016
Kusinkampen
Orcer mot orcer. Det kan ju bara bli en match fylld av skönspel och läckra kombinationer? Skönspel, som när Redjawz apotekare försökte såga huvudet av sin egen spelare, men tyvärr stoppades av sin coach. Och kombinationer, som när Ugroth Bolgrot tog hjälp av 2 medspelare när han sågade en liggande Orceborgare. Om man däremot letade efter skönspel och kombinationer som hade något med bollhantering att göra fick man gå besviken från arenan. Jo, Orceborg lyckades faktiskt lämna över bollen i händerna på Longgrot som sprintade in matchens enda mål i andra halvlek. I övrigt var bollen mest en statist och stjärnan var de orceborgska knytnävarna som malde ner Redjawz i gräsmattan, särskilt i andra halvlek.
- Mightyg
 
 
Sep. 28th, 2016
Omgång två
En nykomling i världens tuffaste blood-bowlliga coachade IFK Orceborgs motståndare i omgång två. Laget bestod av både goblins och tvåbenta råttor i ohelig allians. Orceborgarna fick första halvlek ungefär dit man ville med en stadig ström av motståndare som lämnade planen och ett långsamt avancemang mot målet med bollen i trygga händer. 1-0 i halvtid efter att Turf Torpedos fått försöka sig på en snabb kvittering som blev till intet. Lite illavarslande var det dock med tre orcer som saknades på plan en bit in i andra halvlek. Glart spelade med den äran för torpederna och hjälpte till att decimera Orceborg. Laget sviktade betänkligt därefter och kraften att hindra kvitteringen fanns inte. 1-1 och ganska gott om tid för ledningsmål. Ett kritiskt moment var när Skitter markerade upp Snappergrit lång ner på egen planhalva. En black orc kom till undsättning och Snappergrit tog sig loss och fick agera framspelare för en gångs skull fram till 2-1. Som grädde på moset avslutades matchen med en block på Skitter med dödlig utgång. Dock ryktas det om att den hale råttan på något förunderligt sätt lyckades återuppstå efter matchen ändå.
- Mightyg
 
 
Sep. 15th, 2016
Premiärseger
Efter en tuff start där Snappergrit snubblade på skosnörena och gav bort bollen till PPP för ett snabbt baklängesmål repade laget mod. Snappergrit tog revansch genom att springa in kvitteringen i första halvlek. I andra halvan av matchen utspelade sig mycket av handlingen i en stor köttklunga kring mittlinjen där orcerna till sist fick chansen att slå ner bollhållaren. Efter en tursam studs blev det så åter läge för Snappergrit att plocka åt sig bollen och rycka sig loss till ytterligare ett mål. Som vanligt dominerade IFK Orceborgs 2 stjärnor i lagets spel med boll respektive knytnävar.
- Mightyg
 
 
  logo
IFK Orceborg
Race:  Orc
Coach:  Mightyg


go to previous page
Dungeonbowl League
Naggaroth Open
World Edge Superleague
Orcidas Team of the season
'Bloody Buckle'
Fair Play Dove

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League